Հիշել նախագիծը

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒԹՅԱՆ 2006 ԹՎԱԿԱՆԻ ՀՈԿՏԵՄԲԵՐԻ 19-Ի N 1560-Ն ՈՐՈՇՄԱՆ ՄԵՋ ԼՐԱՑՈՒՄՆԵՐ ԿԱՏԱՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ

ՆԱԽԱԳԻԾ

 

 

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒԹՅՈՒՆ

 

Ո Ր Ո Շ ՈՒ Մ

 

______ ___________ 2021 թվականի N ______-Ն

 

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒԹՅԱՆ 2006 ԹՎԱԿԱՆԻ ՀՈԿՏԵՄԲԵՐԻ  19-Ի N 1560-Ն ՈՐՈՇՄԱՆ ՄԵՋ ԼՐԱՑՈՒՄՆԵՐ ԿԱՏԱՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ

 

 

 

Հիմք ընդունելով՝ «Նորմատիվ իրավական ակտերի մասին» Հայաստանի Հանրապետության օրենքի 34-րդ հոդվածի 1-ին մասը՝ Հայաստանի Հանրապետության կառավարությունը որոշում է.

 

  1. Հայաստանի Հանրապետության կառավարության 2006 թվականի հոկտեմբերի 19-ի «Մսի և մսամթերքի տեխնիկական կանոնակարգը հաստատելու մասին» N 1560-Ն որոշման (այսուհետ՝ Որոշում) մեջ կատարել հետևյալ լրացումը.

«1) Որոշման հավելվածի «Մսի և մսամթերքի արտադրությանը ներկայացվող պահանջները» բաժինը լրացնել հետևյալ բովանդակությամբ՝ 28-րդ կետով.

«Թռչնամսի հալեցման ժամանակ անջատված խոնավության զանգվածային բաժինը չպետք է գերազանցի 4% -ը:»:

  1. Սույն որոշումն ուժի մեջ է մտնում պաշտոնական հրապարակումից մեկ ամիս հետո:

 

  • Քննարկվել է

    02.04.2021 - 17.04.2021

  • Տեսակ

    Որոշում

  • Ոլորտ

    Գյուղատնտեսություն, Էկոնոմիկա

  • Նախարարություն

    Էկոնոմիկայի նախարարություն

Ուղարկել նամակ նախագծի հեղինակին

Ձեր ուղարկած առաջարկը կտեղադրվի կայքում 10 աշխ. օրվա ընթացքում

Չեղարկել

Դիտումներ` 5339

Տպել

Առաջարկներ`

Արտակ Պողոսյան

03.04.2021

Ներկայացված նախագիծը իրավազուրկ է, ինչը պայմանավորված է նրանով, որ 1. Նախագծով ներկայացված չեն ազդեցության գնահատման վերլուծությունը տնտեսության և ՓՄՁ-ի վրա: 2. Բացակայում է որևէ հաշվարկ-հիմնավորում առաջարկվող 4 տոկոսի շեմը: Ինչով է դա պայմանավորված՝ ստանդարտներով, գործնականում այլ պետություններում կիրառվող պրակտիկայով և այլ Այս ամենից հետո, նախագծի անհրաժեշտ է համապատասխանեցնել «Նորմատիվ իրավական ակտերի մասին» ՀՀ օրենքով սահմանված պահանջներին: Նախագծերի պատրաստման տեխնիկական պահանջներին՝ հոդվածների, մասերի, կետերի և այլի հերթականությունը պետք է ճիշտ սահմանել:

Տեսնել ավելին